Uncategorized
حلیم عطار

حلیم عطار

حلیم عطار

درود به بینندگان سایت مولیزی.امروز میخواهیم یکی از غذاهای خوشمزه به نام حلیم را به شما معرفی کنیم وآدرس یکی ازحلیم فروشیهای مشهد به نام حلیم عطار را با شما دوستان به اشتراک بگذاریم.با ما همراه باشید.

حلیم عطار مشهد

حلیم نیشابوری عطار در سال ۱۳۸۸ فعالیت خود را در زمینه پخت و عرضه حلیم در مشهد مقدس آغاز کرد. هدف حلیم نیشابوری در طی سالها فعالیت خود همواره حفظ کیفیت برتر و راحتی بیشتر مشتریان عزیز در تهیه این غذای خوشمزه بوده است. استفاده از مواد اولیه با کیفیت و دقت در مراحل طبخ غذا سرلوحه کار ما است تا غذایی با کیفیت را به شما  مشتریان گرامی عرضه کنیم.

این از نکات وجه تمایز این مغازه می باشد. خوردن حلیم فقط ویژه ماه مبارک رمضان نمی باشد.

این صبحونه ی مقوی در سرمای زمستان یا حتی گرمای تابستان بسیار لذیذ است. اگر فرزندتان بدغذا است و وزن مناسب ندارد و به سرعت سیر می‌شود ، برای او كاسه‌ای كوچک از حلیم را به همراه دو قاشق مرباخوری كره، كمی كنجد و پودر گردو  و برای شیرین كردن آن، از عسل استفاده كنید. این غذا انتخاب مناسبی برای صبحانه کودکان است. و اشتهای آن ها را افزایش می دهد. همچنین این غذا برای خانم های باردار بسیار مفید بوده و توسط کارشناسان تغذیه توصیه می شود.

 

حلیم عطارمشهد امامت

متاسفانه در این بخش نتوانستیم اطلاعاتی را در اختیار شما دوستان قرار دهیم.با عرض پوزش

حلیم عطارنیشابوری مشهد

آدرس : مشهد – خیابان جلال آل احمد 72 – نبش 72/22

تلفن تماس : 091531590460915916507005136099911

 

بیشتر بخوان بیشتر بدان  بیوگرافی نگار جوکار

هَلیم  یا حَلیم،از غذاهای سنتی منطقهٔ خاورمیانه است که با گوشت و گندم یا بلغور یا جو پخته می‌شود.هلیم انواع مختلف دارد و مواد اولیهٔ آن‌ها با یکدیگر متفاوت است. اما برای تهیه هلیم گندم از گندم پوست‌گرفته و کوبیده‌شده، پیاز و گوشت گوساله سردست و مقداری روغن استفاده می‌شود. رنگ هلیم با افزودن ادویه‌جات مانند دارچین و شکر عوض می‌شود.

منبع: ویکی پدیا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *