مربا بالنگ

مربا بالتگ

مربا بالنگ

سلام دوستان امروز اومدیم با دستور آموزشی مربا بالنگ .ممنونم که همراه سایت مولیزی هستید.

مربا بالنگ چیست

بالنگ که به نام های اترنج ، بادرنگ و اترج کبیر هم شناخته .می شود

میوه ای بزرگ و بومی هند است که پوست ضخیم و چرمی به رنگ سبز، زرد یا نارنجی دارد.برگ های آن سبز و چرمی هستند و بوی آن شبیه لیمو به نظر می رسد و برخلاف سایر مرکبات آب کمی دارد چون بیشتر گوشت آن خشک است.

مربابالنگ در بارداری

یکی از خواص بی‌نظیر و شگفت انگیز میوه و یا مربای بالنگ در دوران بارداری خاصیت سریع الهضمی و ضد نفخی قوی آن است.

از آنجا که یکی از مشکلات عمده زنان باردار در طول ۹ ماه بارداری خصوصاً در اواخر بارداری به دلیل فشار به معده، نفخ و رفلاکس معده است. این گیاه و مربای آن بسیار در رفع این مشکل موثر خواهد بود.

 

مربابالنگ چگونه درست میشود

ابتدا بالنگ ها را پوست بگیرید و قسمت سفید داخل پوست را از قسمت زرد رنگ آن جدا کنید. سپس بالنگ ها را خرد کنید و ۲ بار بجوشانید تا تلخی آن گرفته شود. در این مرحله، ابتدا به مدت ۲۰ دقیقه آنها را در آب در حال جوش قرار دهید و بعد با آب سرد آبکشی کنید سپس دوباره آنها را در آب در حال جوش قرار دهید و دوباره در آب سرد بگذارید. البته اجازه بدهید که این بار ۲۰ دقیقه در آب سرد باقی بمانند. سپس بالنگ ها را در آبکش بریزید و اجازه دهید آبشان کاملا خارج شود. به این ترتیب ترکیب هایی که باعث تلخی مربا می شوند نیز محلول در آب از آن خارج خواهد شد. در مرحله بعدی، بالنگ ها را با ۲ لیتر آب در قابلمه ای بریزید و به آنها یک لیوان شکر، ۲ قاشق غذاخوری گلاب و یک چوب دارچین (به اندازه یک انگشت) اضافه کنید. بگذارید ۲ ساعت این مخلوط روی حرارت ملایم باقی بماند تا مربای بالنگ پخته شود.

بیشتر بخوان بیشتر بدان  مسعود سعد سلمان

مـواد لازم

بالنگ/۲عدد/۰کیلوکالری

شکر/۱لیوان/۴۰۰کیلوکالری

گلاب/۲قاشق غذاخوری/۰کیلوکالری

چوب دارچین/۱عدد/۰کیلوکالری

بالَنگ، ترنج، بادرنگ (نام علمیCitrus medica)میوه‌ای خوراکی از تیرهٔ مرکبات (Rutaceae) است. از آن در مرباسازی استفاده می‌شود.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *