خواص کاکائو
درود به بازدیدکنندگان سایت مولیزی.امروز اومدیم شما را با خواص کاکائو آشنا
کنیم.ممنونم که با نگاه گرمتان همراه ما هستید.
کاکائو یکی از غنیترین منابع پلیفنل است. فلاوانول (Flavanol) زیادی هم دارد که
تأثیرات آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی آن قوی است. اما فراوری و حرارت دادن، ممکن
است باعث از دست رفتن خواص کاکائو شود. گاهیاوقات هم با مواد قلیایی ترکیب
میشود تا تلخیِ آن کاهش یابد و همین، باعث کاهش ۶۰ درصدی محتوای فلاوانول
میشود.
به نظر میرسد خواص کاکائو فراتر از کاهش فشارخون است و میتواند خطر حمله
قلبی و سکته را هم کاهش دهد. کاکائوی سرشار از فلاوانول، سطح نیتریک اسید خون
را بهتر میکند، که باعث شل و بزرگ شدن عروق و رگهای خونی شده و جریان
خون را بهتر میکند.
خواص کاکائو تلخ
شکلات تلخ ، که به نام شکلات سیاه نیز شناخته می شود، از کره کاکائو به جای
کره ی شیری ساخته شده است. حاوی سطح بالایی از کاکائو است، حدود 60 تا 99
درصد.
شکلات تلخ یک آنتی اکسیدان قوی است این آنتی اکسیدان ها واقعا رادیکال های آزاد و
دیگر مولکول های خطرناک را که ممکن است خطرات بالقوه برای سلامتی را ایجاد
کنند و باعث بیماری هایی مثل سرطان، پیری زودرس و بیماری های قلبی می شوند
را نابود می کنند.
شکلات تلخ غنی از مواد معدنی مانند منیزیم و مس است ؛ این مواد معدنی در تنظیم
فشار خون طبیعی و سپس حفظ ضربان قلب مفید است.
شکلات تلخ یکی از بهترین خوراکی ها برای بهبود عملکرد مغز است که مسئول
تمرکزو حافظه است ؛ محتوای فلاونول و محتوای پلی فنول کاکائو در پیشگیری
از خطرسکته مغزی و زوال عقل در میان سالمندان و جوانان کمک می کند.
کاکائو به پارسی:(خرمک) درختی از تیره پنیرکیان با بلندی میان ۴ تا ۱۰ متر است.
برگهایش ساده و متقابل است و گُلهای منظم، کوچک و قرمز رنگی درهمه فصلها
دارد.
میوههای این گیاه را پس از چیدن انبار میکنند تا بپوسد و پس از آن دانهها را جمعآوری
میکنند و به مصرف میرسانند.همچنین به پودر خشکی که با آسیاب نمودن و گرفتن
چربی دانه کاکائو به دست میآید پودر کاکائو گفته میشود.