خواص ذرت
سلام دوستان امروز اومدیم که شما را با خواص ذرت آشنا کنیم .ممنونم که با سایت مولیزی همراه هستید.
ذرت آب پز
ذرت سرشار از انواع ویتامینها و مواد معدنی از جمله انواع ویتامینهای گروه B مانند: B1 (تیامین)، B2 (ریبوفلاوین)، B3 (نیاسین)، B5 (پانتوتنیک اسید)، B6 (ریبوفلاوین)، B9 (فولات) و نیز ویتامین C میباشد. همچنین دارای املاحی چون: پتاسیم، فسفر و منگنز است.
انواع فیبرهای محلول و نامحلول به فراوانی در ذرت یافت میشوند و هر 100 گرم از آن 5 درصد نیاز روزانه فیبر را تامین میکند؛ که در کاهش کلسترول خون و سرطان کولون کارآمد است.
ذرت بالأخص زمانی که به همراه حبوبات مصرف شود از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و میتواند نیاز پروتئینی بدن را تامین کند. در هر فنجان از آن 5-6 گرم پروتئین وجود دارد.
ذرت یکی از غلات فاقد گلوتن میباشد که میتواند منبع مناسبی از نشاسته برای بیماران مبتلا به سلیاک باشد.
خواص ذرت بو داده
ذرت بوداده یا پاپ کورن جزو خوردنی های سالم بوده و منبع طبیعی ترکیبات فنولیک، آنتی اکسیدان ها، فیبرها و مواد معدنی است که اثرات مثبتی روی بدن دارند.
ذرت بلال
مصرف فیبر غذایی با کاهش خطر ابتلا به چندین بیماری از جمله بیماری های قلبی و برخی سرطان ها در ارتباط است. حتی خوردن فیبر کافی باعث هضم بهتر می شود و ممکن است شما را در برابر مشکلات روده محافظت کند.
ذرت مکزیکی
معمولا ذرت مکزیکی با ذرت خام هم تهیه میشود. البته بهتر است کنسرو ذرت یا ذرت یخ زده را در ذرت مکزیکی بریزید.
خواص ذرت در بارداری
خوردن ذرت در دوران بارداری برای مادر و جنین در حال رشد بی خطر است اما با این حال نباید در مصرف آن زیادی روی کنید که در غیر این صورت اضافه وزن پیدا خواهید کرد .
ذرت یا بلال یا جواری یکی از غلات مهم است. منشأ آن قاره آمریکا بودهاست و پس از گندم، بیشترین اراضی کشاورزی جهان به ذرت اختصاص دارد.